Es posa en marxa el concurs per escollir el logotip del got de les barraques de la Festa Major 2017


cartell barraques 2017Que el logotip del got de les barraques de la Festa Major de Tordera sortís d’un concurs va sorgir d’una proposta de les entitats organitzatives i l’àrea de joventut de l’Ajuntament. En aquest concurs hi pot participar tothom que vulgui col·laborar en la imatge del got de les barraques. Es podran presentar maquetes al concurs fins el dia 18 de juliol. Ens detalla més informació la tècnica del Casal de Joves.

gotsbarraques1

Per participar al concurs, obert a la població, s’ha d’enviar el logotip o dibuix que es vulgui presentar al correu casaldejoves@tordera.cat. Les bases i tota la informació necessària perquè el logotip sigui vàlid es poden trobar tant a la pàgina del Facebook del Casal de Joves com a la pàgina web de l’Ajuntament. Les úniques condicions són la mida i format de l’arxiu, a part de la inserció al dibuix de les entitats organitzatives dels concerts de Festa Major.

gotsbarraques2

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme per totes les entitats, per tal d’acostar més els torderencs a l’organització i creació de la festa local. També s’ha fet perquè el got sigui diferent i perquè agradi més a la gent de Tordera i aquells que vinguin a les barraques de la Festa Major.