La campanya d’estiu del Banc de Sang vol aconseguir 35.000 donacions


campanya donacio sang estiuLa campanya d’estiu del Banc de Sang comença avui sota l’etiqueta #amicspersempre, amb la voluntat d’aconseguir 35.000 donacions. En total s’han programat 75 actes per setmana, per fer front a la baixada de participació durant les vacances, que acostuma a ser del 30% pel canvi d’hàbits de la població. A més, s’obriran les sales de donacions de 17 hospitals. Durant aquest estiu, el Banc de Sang espera que es facin 500 donacions de plaquetes, per tal de garantir que es mantenen tots els tractaments que necessiten aquest component sanguini, molt necessari en els tractaments contra el càncer. Enguany, una web permet als donants organitzar-se per donar sang amb amics, família o companys de feina. La imatge de la campanya ha estat creada per la il·lustradora Paula Bonet i es distribuirà en forma de calcomania a tots els punts de donació.