El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, cita els nous enllaços de Tordera com a resultat de les inversions de l’estat a la carretera N-II


n-ii terrabarvaL’Estat ha donat llum verda a la declaració d’impacte ambiental per duplicar la carretera N-II als trams de l’Alt Empordà. Segons ha respost el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a preguntes de la diputada d’ERC Teresa Jordà, és un “pas cap endavant molt important” per millorar la via. La declaració data del 26 de juny i engloba el recorregut que s’estén des d’Orriols fins a la Jonquera. El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha defensat les inversions previstes a la carretera N-II. En aquest sentit, ha recordat que aquest juny han entrat en servei els nous enllaços de Tordera i ha anunciat que licitaran “pròximament” el projecte per condicionar la carretera entre Maçanet de la Selva i Tordera (un tram on l’N-II no es desdoblarà i per al qual els Pressupostos Generals de l’Estat preveien una partida de 6,2 milions d’euros).

inigo de la serna

Les previsions de Foment també inclouen construir dues variants: una a Bàscara i una altra a Pont de Molins per evitar que els vehicles continuïn creuant per dins el nucli urbà.