IniciNoticiesCulturaLa música i la poesia protagonistes avui en el Festival Multipolar

La música i la poesia protagonistes avui en el Festival Multipolar

multipolar 12 junyLa biblioteca de Tordera organitza novament aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons assegura que s’ofereixen propostes molt diverses i adreçades a tothom.

multipolar

Aquest dimecres 12 de juliol tindrem l’espectacle “Retalls de música i poesia” a càrrec de M. Helena Tolosa (veu), Josep M. Vallès (guitarra) 
i Roger Vallès (percussió) 

Poesia musicada, poesia declamada, poesia en context. Amb autors com Vinyoli, Neruda, Llach, Espriu, Marçal, Rodoreda, Abelló, Rosselló-Pòrcel, Riera o Bibiloni.

Dimecres 19 de juliol, relat “D’amor a la mort” de la narradora Jordina Biosca i finalment Dimecres 26 de juliol, vetllada literària al Parc Prudenci Bertrana amb “Herois d’en Bertrana” a càrrec del torderenc Joan Borrell. Les sessions del festival Multipolar, seran el dimecres, a les 21:30 hores. En aquesta ocasió, la biblioteca demana la vostra col·laboració en la campanya de recaptació del Banc dels Aliments per a aquest estiu. Només cal que, quan assistiu als actes del festival, porteu algun aliment que podreu dipositar en el contenidor que tindrem destinat al recapte. (Oli · Llet · Llegums · Conserves de Peix)

ÚLTIMES NOTÍCIES