IniciNoticiesCulturaTOT A PUNT PEL TORNEIG DE BITLLES A LA FRESCA QUE TINDRÀ...

TOT A PUNT PEL TORNEIG DE BITLLES A LA FRESCA QUE TINDRÀ LLOC DURANT LA PRIMERA SETMANA D’AGOST AL PARC DE LA SARDANA. LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR-HI JA ESTAN OBERTES

Tot a punt per celebrar, un estiu més, el torneig “Bitlles a la Fresca”, que enguany tindrà lloc durant la primera setmana del mes d’agost. Concretament serà des del dilluns 31 de juliol fins al divendres 4 d’agost a partir de les 9 de la nit a les pistes habilitades al Parc de la Sardana.

El divendres 4 d’agost el torneig s’acabarà amb l’entrega de premis i un pica pica per a tots els participants. 

El termini per inscriure’s al torneig finalitza el dia 30 de juliol. En cas que no s’arribés al límit de participants, s’acceptaria la inscripció de més equips fins el primer dia del torneig, una hora abans de començar les tirades. El preu de la inscripció serà de 25 euros per equip, que s’hauran d’abonar el primer dia de torneig. Aquest any el torneig Bitlles a la fresca està organitzat de manera conjunta pels tres col·lectius que practiquen bitlles catalanes a Tordera: Club de Bitlles La penya del Bistec, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot i el club de bitlles La Bitlla Atòmica.

ÚLTIMES NOTÍCIES