IniciNoticiesCulturaDiumenge El Rusc porta al Teatre Clavé el concert "Reload" de Gospel...

Diumenge El Rusc porta al Teatre Clavé el concert “Reload” de Gospel Viu dins dels actes dels 40è aniversari de l’entitat

gospel viu ruscLa Fundació El Rusc va començar a caminar oficialment el 1977 amb la rehabilitació de la Masia de Can Trompa a Tordera. Des de llavors, i gràcies a l’empenta del Dr. Joan Pujol i la seva esposa Teresa Morell, la comunitat ha anat sumant anys fins arribar, aquest 2017, al 40è aniversari. El director del Rusc, Pere Domenech destaca els canvis de la comunitat en els darrers anys.

Pere rusc 1

Per commemorar-ho, durant tot el 2017 han programat diverses activitats, entre elles, un concert de gospel al Teatre Clavé. Serà el diumenge 16 de juliol a les 19:00h i anirà a càrrec de The Gospel Viu Choir, que portarà a la Sala Gran del Teatre Clavé el concert titulat Reload. Dirigits pel músic, pianista, arranjador i compositor Moisès Sala, The Gospel Viu busquen constantment la innovació en el gènere, la superació i l’evolució del gospel clàssic i popular cap a formes més actuals i contemporànies. Amb un estil propi i característic, marcat per la tècnica vocal i coral, per uns ritmes vius, treballats, intensos, unes dinàmiques impossibles i amb una posada en escena arriscada i potent, l’espectacle Reload representa un pas més enllà en el gospel del nostre país. Pere Domenech és director de la comunitat el Rusc.

pere rusc 2

Les entrades per Reload ja estan a la venda a un preu únic de 15€ i es poden adquirir al web www.entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n) en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

ÚLTIMES NOTÍCIES