IniciNoticiesPolíticaLA INSPECTORA D'OBRES EXPEDIENTADA PER L'AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR PER TREBALLAR...

LA INSPECTORA D’OBRES EXPEDIENTADA PER L’AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR PER TREBALLAR EN UNA PROMOTORA ÉS LA TORDERENCA NÚRIA C., PARELLA DE L’EX-ALCALDE DE TORDERA, JAUME ROMAGUERA.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha obert un expedient sancionador a una funcionària i arquitecte tècnica per “incompatibilitat de tasques”. Segons publicava ahir en portada el Diari de Girona, la treballadora municipal porta sis mesos suspesa de la feina després que l’Ajuntament hagi comprovat que combinava la tasca d’inspectora d’obres amb la d’arquitecte tècnica per a empreses promotores. L’expedientada és funcionària de des de fa uns vuit anys i es correspon amb la torderenca Núria Cañas, parella de l’ex-alcalde de Tordera Jaume Romaguera.
Segons informa el rotatiu, l’assumpte s’ha descobert arran de la denúncia d’una parcel·lista de la urbanització Los Pinares, que ha aportat un certificat de control de qualitat d’una empresa promotora, on Cañas apareix com a aparelladora del projecte. Segons declaracions al Diari de Girona del regidor de Recursos Humans del consistori llorentenc, Ignasi Riera, en els sis mesos que fa que treballen en l’expedient s’han demostrat trenta feines incompatibles amb el càrrec d’inspectora d’obres i que han estat realitzades per la impugnada. L’expedient sancionador s’ha resolt amb una sanció de dos anys de suspensió de sou i feina. Davant dels fets, l’expedientada ja ha presentat al·legacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES