IniciNoticiesCulturaAquest proper cap de setmana se celebren les festes del veïnat de...

Aquest proper cap de setmana se celebren les festes del veïnat de Fibracolor de Tordera

cartell festa fibracolorL’Associació de Veïns de Fibracolor i Vallmaria ja ho tenen tot a punt per celebrar, aquest proper cap de setmana, les festes del veïnat 2017.

El tret de sortida serà divendres a les 6 de la tarda amb una xocolatada popular i animació infantil. A les 20:30 del vespre sopar a la fresca i, seguidament havaneres amb el grup serra marina i rom cremat.

Dissabte les activitats començaran a les 9 del matí amb torneig de dòmino, a les 10 jocs populars i a les 21:00h sopar de germanor i  seguidament ball amb amb l’orquestra The Bazzagas i amb l’ actuació especial de Combo-Rock.

L’últim dia de festes, diumenge, començarà a les 11:30h amb una xeringada i després el vermut de Festa Major. A la tarda, exhibició de country, actuació del grup Armonía i sopar a la fresca acompanyat de ball a la pista amb el Duo Gózalo. Ho explica la presidenta de l’associació de veïns, Carme Fernández.

festes fibra

 L’Associació de Veïns de Fibracolor i Vallmaria recorda que totes les activitats es duran a terme a la pista annexa al local social.        

ÚLTIMES NOTÍCIES