IniciNoticiesSocietatUNA QUINZENA DE CARAVANES DE FAMÍLIES D'ÈTNIA GITANA S'INSTAL·LEN A TORDERA, PROP...

UNA QUINZENA DE CARAVANES DE FAMÍLIES D’ÈTNIA GITANA S’INSTAL·LEN A TORDERA, PROP DE LA PISTA L’AMISTAT. TENEN PERMÍS FINS AQUESTA TARDA PER ROMANDRE A LA ZONA.

Una quinzena de caravanes amb famílies d’ètnia gitana estan instal·lades des de dimecres al matí al terme municipal de Tordera. Concretament, estan acampats a la nova zona habilitada pel mercat dels diumenges, a la prolongació de la pista l’Amistat. Es tracta d’ un col·lectiu itinerant, format per persones de diferents nacionalitats europees, que van entrar a Espanya el passat mes de febrer i des d?’aleshores estant donant voltes per tot Catalunya.

Acampar a qualsevol punt del municipi està prohibit. Tot i això, el regidor de Governació afegeix que no és una condició suficient per poder retirar les caravanes d’ètnia gitana.

Aquest no és el primer incident d’aquestes característiques que pateix la localitat. Durant la Fira del Ram prop d’una vintena de caravanes d’ètnia gitana es van instal·lar per primera vegada a Tordera i des de llavors han acampat un parell de cops més en terrenys del terme municipal, sempre de manera temporal.

ÚLTIMES NOTÍCIES