IniciNoticiesCulturaL'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DE LA...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DE LA SEVA FESTA MAJOR, QUE COINCIDEIX AMB EL PRIMER CAP DE SETMANA DEL MES D’AGOST. AQUEST COL·LECTIU ÉS AVUI EL CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS.

L’Associació de Veïns de Sant Daniel és avui el col·lectiu convidat en l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. Com és habitual, el primer cap de setmana d’agost la Pista Mina de Jalpí es converteix en l’escenari on se celebra la festa del seu veïnat. Aquest any les activitats s’allargaran des del divendres 4 d’agost fins el dilluns dia 7. En un dels fragments de l’entrevista, una de les components de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, Míriam Muñoz, explica algunes de les activitats de la festa major d’enguany.

El programa d’actes continuarà el diumenge amb l’ofici a la capella de sant Daniel, una audició de sardanes, la proclamació de la pubilleta i l’hereuet i el ball de nit. Finalment, el dilluns 7 d’agost els jocs de cucanya, la proclamació de la pubilla del veïnat i la tradicional rifa del xai posaran el punt i final a l’edició d’enguany de la festa major del veïnat de Sant Daniel. L’entrevista de l’espai “La Terenyina” amb una de les col·laboradores de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, Míriam Muñoz, la podreu escoltar íntegrament després de l’informatiu de les 10 del matí i de les 7 tarda o també dissabte després de linformatiu de la una del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES