IniciNoticiesPolíticaEl desdoblament del tram Maçanet-Tordera de la carretera N-II es vota afirmativament...

El desdoblament del tram Maçanet-Tordera de la carretera N-II es vota afirmativament al Parlament

00400La Comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha aprovat la proposta de resolució sobre la carretera N-II a la Selva, segons la qual, s’exigeix al Ministeri de Foment que “reafirmi el caràcter estratègic de l’autovia A2 entre Maçanet de la Selva i Tordera, assumeixi de nou la necessitat de la seva duplicació i ordeni la continuació de l’actuació que ja havia iniciat”. Escoltem el diputat de Junts pel Si, Jordi Orobitg.

desdoblament orobig 1

La proposta conclou que “en cas que Foment no estigui disposada a impulsar les obres, traspassi a la Generalitat la competència de la carretera i els recursos necessaris per completar el desdoblament”. 

desdoblament orobig 2

La proposta de resolució ha rebut els vots favorables de Junts pel Sí i el PSC mentre que Ciutadans i Catalunya Sí que es Pot s’han abstingut. S’hi han oposat el PP i la CUP. Escoltem Javier Rivas de Ciutadans, Rafel Bruguera del PSC, Hortènsia Grau de Catalunya si que es pot, Alberto Vilagrasa del PP i Sergi Saladie de la CUP.

desdoblament partits

El passat mes d’abril, l’Ajuntament de Tordera ja va aprovar per 15 vots a favor i dues abstencions, una moció per recuperar el desdoblament de la carretera N-II entre Maçanet de la Selva i Tordera. 

ÚLTIMES NOTÍCIES