IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per...

El ple de l’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per valor de 65.000 euros

mas_moraaA l’últim ple de l’Ajuntament de Tordera es va aprovar inicialment un expedient de crèdit extraordinari i suplement de crèdit del pressupost municipal del 2016, prorrogat pel 2017. Aquesta modificació de crèdit és per a un total de 65.000 euros, que es destinaran a una reparació de la piscina municipal de Mas Mora i a incrementar la partida d’ajuts a les altes de subministraments. Marçal Vilajeliu és el regidor d’Hisenda.

modificacio credit marcal

El regidor no adscrit, Jose Carlos Villaro, va votar a favor de la modificació de crèdit, així com també el regidor del PP, Xavier Martín, entenent que afecta al dia a dia del municipi i el seu bon funcionament.

Per part de SOM Tordera, el regidor Salva Giralt hi va votar favorablement destacant que aquesta partida podrà ajudar a moltes famílies en situació de debilitat econòmica.

modificacio credit som

Rafa Delgado, del PSC, plantejava que amb un millor manteniment potser s’hagués pogut evitar la reparació a la piscina de Mas Mora. Tot i això, els socialistes van votar a favor de la modificació de crèdit, destacant la importància de la partida d’ajuts als subministraments.

modificacio credit psc

ERC+Gent de Tordera va votar en contra de la modificació de crèdit. El regidor Xavier Pla recordava que el seu grup va votar en contra del pressupost 2016 i que el d’enguany és prorrogat. Tot i així, va destacar alguns aspectes positius de la modificació.

modificacio credit erc

L’expedient de crèdit extraordinari i suplement de crèdit del pressupost municipal del 2016, prorrogat pel 2017, es va aprovar amb els vots a favor del PDeCAT, PSC, SOM Tordera, PP i el regidor no adscrit a cap grup, Jose Carlos Villaro. ERC+Gent de Tordera hi van votar en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES