IniciNoticiesEducacióLes autoescoles faran una marxa lenta en cotxe el dimecres 5 de...

Les autoescoles faran una marxa lenta en cotxe el dimecres 5 de juliol

marxa lenta autoescolesLes autoescoles catalanes també es mobilitzaran contra la DGT per la situació dels examinadors, a favor dels seus alumnes i confiant que es resolgui el conflicte el més aviat possible. Els examinadors continuen la protesta i marquen com a dates de vaga els Dilluns, Dimarts i Dimecres, dies en que no es podrà examinar en pistes o en circulació. Per tant, els alumnes que pretenen obtenir el permís de circulació durant l’estiu no se’l podrien arribar a treure, sabent que als Dijous i Divendres no hi hauria una efectivitat prou alta i segura per examinar-se. Ho explica el responsable de l’autoescola Oscar de Tordera.

Autoescola oscar 1

La mobilització de les autoescoles es prepara pel dimecres 5 de Juliol.  Serà en forma de marxa lenta pel centre de la ciutat de Girona amb parades davant de dues institucions: la subdelegació del Govern a Girona i la seu provincial de la Direcció General de Trànsit (DGT), ambdues ubicades a l’avinguda de Jaume I.

L’objectiu de la mobilització és reclamar més examinadors de la Direcció General de Trànsit a Girona i per demanar que es reorganitzi el repartiment dels exàmens pràctics, entre altres aspectes interns que afecten el col·lectiu. D’aquesta forma, les autoescoles asseguren que la manifestació es realitza a favor dels alumnes qui haurien de poder examinar-se cada 7 dies en comptes dels actuals 9, a més de poder complir tots els requisits que es demanen.

Autoescola oscar 2

Tal i com informa l’Oscar, es volen formar 300 militars per que puguin examinar als alumnes a més de voler obrir oposicions per tal de que qualsevol persona, sempre complint els requisits, pugui ser examinador.

ÚLTIMES NOTÍCIES