IniciNoticiesEducacióComencen les obres de construcció dels mòduls de la segona fase de...

Comencen les obres de construcció dels mòduls de la segona fase de l’Institut Tordària

institut-torderaAquest estiu es duran a terme les obres de construcció de la segona fase de l’Institut Tordària. És un procés complex, en el qual hi prenen part diverses institucions, com l’Ajuntament de Tordera i la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és que aquesta segona fase estigui llesta el primer trimestre de 2017, tot i que hi podria haver un petit retard, fruit de la demora en l’aprovació dels pressupostos. De fet, la primera fase que es va fer el 2015 ja va acabar just per a l’inici del curs escolar.

L’estil de construcció dels nous mòduls serà el mateix que els que ja hi ha en funcionament. Es tracta d’unes construccions modulars definitives, que es fabriquen fora del lloc i, un cop acabades, es traslladen i es col·loquen amb uns camions i unes grues de grans dimensions. Àngel Pous és el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera.

institut tordaria 1

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat preveu que l’Institut Tordària sigui un institut d’educació secundària obligatòria de dues línies.

institut tordaria 2

Un cop estiguin acabats els mòduls de la segona fase es podran donar per finalitzades les obres de construcció de l’Institut Tordària. Si és necessari, però, en un futur es poden fer obres d’ampliació, com ara construir un gimnàs o condicionar els patis. En tot cas, són actuacions que es poden anar tractant en el decurs dels propers cursos.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES