IniciNoticiesEsportsAquesta tarda comença una nova edició del torneig de futbol sala organitzat...

Aquesta tarda comença una nova edició del torneig de futbol sala organitzat per l’Athletic Club Tordera Parc amb diverses novetats

torneig futbol sala amistatA partir d’avui dilluns 26 de juny fins al 9 juliol la pista de l’Amistat acollirà una nova edició del Torneig d’Estiu de futbol sala, organitzat per l’Athletic Club Tordera Parc. Aquesta edició presenta diverses novetats: Durant el cap de setmana no s’aturarà la competició i primer cop en diversos anys, es torna a recuperar la categoria sènior. En Marcos Rueda, responsable de l’entitat destaca que ja hi ha força inscripcions.

rueda torneig 1

Des de l’entitat, referent a les inscripcions, fan una crida a les categories cadet i júnior, ja que molts dels que la temporada vinent fan el salt a sènior, prefereixen competir-hi per l’atractiu dels premis.

rueda torneig 2

Enguany els premis consistiran en un 1r, 2n i 3r de cada categoria, premi al màxim golejador, premi Zamora i al millor jugador. Pel que fa als sèniors, el 1r premi obtindrà 1000€, el segon en guanyarà 600€, tercer 300€ i quart 100€.

Per consultar els resultats i tots els moviments del torneig, des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem un seguiment diari amb tots els detalls i cròniques dels partits a través del programa la banqueta d’estiu, cada dia de 20:00h a 21:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES