IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca tancarà uns dies per poder implantar el nou sistema d'autopréstec

La Biblioteca tancarà uns dies per poder implantar el nou sistema d’autopréstec

CARTELL_TANCAT_bibliotecaA partir d’ avui i fins al 30 de juny la Biblioteca de Tordera romandrà tancada en motiu de les millores tècniques i de servei que s’implantaran aquest estiu.

Entre aquestes millores destaca la implementació del sistema d’autopréstec que permetrà oferir un servei més proper i més ràpid pels usuaris a la vegada que el personal de la biblioteca disposarà de més hores per realitzar noves mostres literàries i activitats de foment de la lectura. La posada en funcionament del sistema d’autopréstec  implicarà canviar el procés d’etiquetatge del fons documental i bibliogràfic i l’activació de les etiquetes de radiofreqüència per posar en marxa el sistema automàtic. Ho explica Sílvia Anfrons, directora de la biblioteca.

autoprestec biblio 2

La implantació de l’autopréstec també suposarà fer alguns canvis físics a la Biblioteca, com ara el canvi de la porta principal per una nova porta automàtica, la nova disposició de la zona de música i cinema i l’augment de les zones d’exposició de llibres i material divers. 

A partir del 3 de juliol la Biblioteca obrirà en l’horari habitual.

ÚLTIMES NOTÍCIES