IniciNoticiesCulturaL’Associació La Nostra Dansa obre el cicle d’estiu de les audicions de...

L’Associació La Nostra Dansa obre el cicle d’estiu de les audicions de sardanes i els balls folk tradicionals amb la revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església

curset sardanesAmb la revetlla de Sant Joan, l’Associació La Nostra Dansa dona el tret de sortida a la programació d’estiu de sardanes i balls folk tradicionals a Tordera. Un any més, per la nit del 23 de juny han preparat les activitats tradicionals a la Plaça de l’Església: l’arribada de la Flama del Canigó, audició de sardanes i ball amb la cobla Contemporània i coca i cava per a tots els assistents. Joaquim Costas és el portaveu de La Nostra Dansa.

nostra dansa sant joan

Passat Sant Joan, cada divendres a les 10 del vespre, hi haurà una audició de sardanes a la Plaça de l’Església, que s’allargaran fins a la Festa Major. Enguany passaran per Tordera les cobles Flama de Farners, Santa Maria de Blanes, Ciutat de Girona, Principal de Banyoles, Costa Brava, Palafolls i Baix Empordà. Com a novetat, al díptic informatiu que es reparteix amb la programació de totes les ballades, al costat del nom i el compositor de cada sardana també hi haurà el tiratge.

Tampoc faltarà, un any més, el curset per aprendre a ballar sardanes, que començarà el dimarts, 27 de juny. En parla Joaquim Costas.

nostra dansa curset

I la programació d’estiu de La Nostra Dansa es completa amb els balls folk tradicionals. N’hi haurà tots els dissabtes de juliol i agost i el primer dissabte de setembre. Joaquim Costas anomena els grups que vindran a Tordera.

nostra dansa balls tradicionals

Costas espera que la gent del poble s’ho passi bé, amb totes aquestes activitats.

nostra dansa estiu

Les inscripcions pel curset de sardanes es poden fer durant aquests dies previs a Can Verdum o, sinó, el primer dia de curset a la mateixa plaça.

ÚLTIMES NOTÍCIES