IniciNoticiesCulturaEl veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebra, aquest...

El veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebra, aquest cap de setmana, la seva festa

cartell festa sant andreuCoincidint amb el cap de setmana de Sant Joan, el veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí es prepara per celebrar la seva festa. Enguany hi haurà tres dies d’activitats.

El tret de sortida serà divendres, 23 de juny, a les 20:30h, amb la tradicional sardinada. A les 22:30h començarà la marxa de torxes i el correfoc, que sortirà del carrer Girona, passarà per l’Avinguda Mas Martí i seguirà pel carrer Romero de Torres fins arribar a la Plaça del Pi. Des d’aquest punt, els tabalers obriran camí fins a l’esplanada del costat de la pista esportiva del veïnat, on s’encendrà una gran foguera i hi haurà un akelarre amb malabars. Tot seguit, concert jove amb el grup K’shmir, que oferirà un tribut al millor rock de tots els temps. Conxita Rodríguez és la Presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí.

festes sant andreu 1

Dissabte, festivitat de Sant Joan, les activitats començaran a les 10:30h amb una xocolatada. A les 12:15h, a la capella de Sant Andreu, concert de violoncel amb Oscar Diego, previ a l’Ofici Solemne, que començarà a la 1 del migdia. Al sortir, es farà un vermut per a tots els assistents.

Al vespre, a partir de les 21:30h, es celebrarà el Sopar Popular. Els tiquets tenen un preu únic de 15 euros i es poden adquirir al local social i a la Farmàcia Tiburcio. Durant el sopar hi haurà l’actuació del grup de playback Armonia i, a partir de la mitjanit, ball amb el duet Aria. Conxita Rodríguez ens parla del menú que preparen per aquest dia.

festes sant andreu 2

Diumenge dia 25, últim dia de les festes, començarà amb la segona Marxa de Sant Joan, organitzada conjuntament pel Club Esportiu Tordera i l’associació de veïns. Es podrà escollir entre un recorregut curt (4/5 km) i un altre més llarg (8/9 km). La sortida serà a les 8:00h i, en acabar, hi haurà esmorzar de forquilla per tot aquell qui ho vulgui, al preu de 3 euros. A les 11:00h es faran jocs de cucanya pels més petits, davant el local social.

Ja a la tarda, a les 17:00h, festa de l’escuma i animació a càrrec d’en Manu i la Lore, a la Plaça del Pi. I a les 9 del vespre, per cloure les activitats, cantada d’havaneres amb el grup Cabotatge, a la pista coberta del veïnat. A la mitja part se servirà rom cremat i també hi haurà servei de bar.

La presidenta de l’associació de veïns explica qui ha fet la salutació inicial del programa de la festa i a qui han entrevistat aquest any, per parlar del veïnat.

festes sant andreu 3

Recordem que el dissabte, dia 24, hi haurà un servei de mini bus per anar fins a l’ermita de Sant Andreu. La sortida serà una mica abans de les 12:00h, des del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES