IniciNoticiesCulturaQue la programació i les activitats del Teatre Clavé arribin més i...

Que la programació i les activitats del Teatre Clavé arribin més i millor a la gent de Tordera, objectiu pels propers dos anys

teatre calveEl PSC és un dels partits que, juntament amb SOM Tordera i el PP, es va sumar a l’acord d’estabilitat per projectes proposat pel PDeCAT. Així, els regidors Rafa Delgado i Toñi Garcia estan fent el seguiment de diversos projectes, com ara la reparació de l’Escola Serra de Miralles, els pressupostos participatius o aquells relacionats amb l’habitatge social i la pobresa energètica. La regidora Carme Fernández no va assumir cap responsabilitat dins aquest acord, però treballa estretament amb projectes relacionats amb l’àrea de Cultura i, especialment, aquells relacionats amb el Teatre Clavé. De fet, s’ha incorporat fa poc al consell d’administració del teatre, però sense dret a vot, perquè els estatuts no ho permeten. En declaracions a Ràdio Tordera, destaca la bona feina que s’ha fet a les escoles amb l’edició d’enguany de la Mirada del Poeta.

carme teatre 1

Fernández creu que s’està treballant en una bona línia pel que fa a la programació, pensant en tots els públics, i recorda que fer us de la sala gran requereix de personal especialitzat.

carme teatre 2

De cara al futur, Carme Fernández veuria amb bons ulls una sala polivalent, que donés més possibilitats a les entitats de teatre amateur del poble. Diu que és el preu que han de pagar pel fet de tenir un teatre comarcal a Tordera.    

carme teatre 3

Recordem que el Teatre Clavé està gestionat per una fundació, on també hi ha representat el teatre amateur de Tordera. Una de les propostes de la regidora socialista és fer arribar més directament la informació d’activitats del teatre a la gent del poble, perquè se’l sentin seu.

ÚLTIMES NOTÍCIES