IniciNoticiesEsportsL’Ajuntament fa una recepció oficial a Marc Torra pels quatre títols europeus...

L’Ajuntament fa una recepció oficial a Marc Torra pels quatre títols europeus consecutius

recepcio_TorraEl passat divendres, aprofitant la visita del jugador torderenc del Reus Deportiu Marc Torra a Tordera per la gala dels premis #esporttorderenc, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va rebre el jugador i la seva família, que el va acompanyar durant la tarda de guardons.  El motiu principal de la trobada va ser per felicitar i reconèixer en nom del municipi, el quart títol europeu consecutiu que va aconseguir el torderenc, durant el passat mes de maig. En declaracions en exclusiva per Ràdio Tordera, Joan Carles Garcia reivindicava la fita que havia aconseguit en Marc i el fet de que fos torderenc de naixement.

Garcia recepcio 1

Marc Torra també es mostrava satisfet pel reconeixement que havia rebut i confessava que no oblidaria mai un gest com aquest.

Torra recepcio 2

Al jugador torderenc se li va obsequiar amb un stick commemoratiu de la fita europea que portava gravat en una placa, un text que deia el següent: La vila de Tordera orgullosa dels èxits que has aconseguit. També se li va agrair el gest de voler portar el títol europeu al nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES