IniciNoticiesCulturaTOT A PUNT PEL TORNEIG DE BITLLES A LA FRESCA QUE TINDRÀ...

TOT A PUNT PEL TORNEIG DE BITLLES A LA FRESCA QUE TINDRÀ LLOC LA SETMANA QUE VE AL PARC DE LA SARDANA. LES INSCRIPCIONS PER PARTICIPAR-HI CONTINUEN OBERTES

La setmana que ve el parc de la Sardana acollirà, una nova edició del torneig d’estiu “Bitlles a la Fresca”. La competició començarà aquest dilluns a les 9 de la nit a les pistes habilitades al parc de la sardana i s’allargarà fins el proper divendres.

El torneig s’acabarà el divendres 4 d’agost amb l’entrega de premis i un pica pica per a tots els participants. A hores d’ ara les inscripcions per participar al torneig encara estan obertes.

El termini per inscriure’s finalitza avui. Tot i això, en cas que no s’arribi al límit de participants, s’acceptarà la inscripció de més equips fins el primer dia del torneig, una hora abans de començar les tirades. El preu de la inscripció és de 25 euros per equip, que s’hauran d’abonar el dilluns, just abans de començar la competició. Aquest any el torneig Bitlles a la fresca està organitzat de manera conjunta pels tres col·lectius que practiquen bitlles catalanes a Tordera: Club de Bitlles La penya del Bistec, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot i el club de bitlles La Bitlla Atòmica.

ÚLTIMES NOTÍCIES