IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA DOS PROJECTES D'EXPROPIACIÓ QUE PERMETRAN...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA DOS PROJECTES D’EXPROPIACIÓ QUE PERMETRAN OBRIR EL VIAL D’ACCÉS A LA NOVA ESCOLA DE SANT PERE I EL VIAL QUE ENLLAÇARÀ EL CARRER MES AMB EL SECTOR DE LA CARRETERA DE FOGARS.

El ple de l’Ajuntament ha aprovat el projecte d’expropiació per obrir el vial d’accés a la nova escola del veïnat de Sant Pere. Les obres consisteixen en l’obertura d’un carrer de 10 metres d’amplada, que suposarà l’expropiació de 367 metres quadrats.

Per la seva banda, el regidor del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va reclamar l’ajustament a la realitat de les valoracions de l’expropiació, per tal d’accelerar-ne el procés. 

Finalment, la regidora del PSC, Conxita Rodríguez, va fer èmfasi en la necessitat de negociació amb els veïns per tal d’evitar expedients d’expropiació.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va explicitar el calendari d’obres i l’inici del funcionament de l’ escola, i va aclarir que les valoracions econòmiques dels terrenys són absolutament tècniques. 

El punt va ser aprovat amb els vots a favor d’ERC i el PSC i l’abstenció MAT. En matèria urbanística, el ple de l’ajuntament també ha aprovat per unanimitat el projecte d’expropiació de terrenys afectats per l’obertura del vial que enllaçarà el carrer Mes amb el sector de la carretera de Fogars.

ÚLTIMES NOTÍCIES