Darrer dia per visitar al Teatre Clavé l’exposició “Ciutat Subterrània 04”


ciutat subterrania claveDarrer dia per visitar al Teatre Clavé l’exposició Ciutat Subterrània 04. El projecte és el resultat visible de la quarta edició del projecte de residència de joves creadors, dut a terme a Mas Panella (Tordera) i impulsat per l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Durant els mesos de febrer i març de 2017, sis joves creadors es van instal·lar a Tordera per desenvolupar els seus projectes al voltant de la temàtica comuna que dóna nom al projecte: Ciutat Subterrània.

El resultat del procés creatiu es va poder visitar el passat mes d’abril al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), en una mostra col·lectiva comissariada per la Tónia Coll, professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ara, Ciutat Subterrània 04 s’ha traslladat al Teatre Clavé de Tordera, municipi on s’ha gestat el projecte. Tónia Coll parlava del projecte com una residència artística per experimentar i crear sobre realitats que sovint queden soterrades, invisibles o bé considerades un tema tabú.

Tonia Coll

La mostra es podrà visitar avui de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. L’accés és gratuït.