Els exteriors dels estudis centrals de Ràdio Tordera queden petits per acollir la II. Gala dels Premis #esporttorderenc


premiats gala esportAquest divendres passat els exteriors dels estudis centrals de Ràdio Tordera i la terrassa de Cal Terrassà van ser l’escenari de l’entrega dels premis #esporttorderenc organitzats des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tordera. Més d’un centenar de persones van poder gaudir en viu de les actuacions musicals del Free-Kiss i del programa en directe del Show dels Esports. El jurat, format per Marc Salichs i Marc Tresserras (membres de l’equip d’esports de la ràdio), Xavi Manresa (director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera), Carme López (tècnica de l’Ajuntament de Tordera) van decidir que els premiats de les 5 categories havien de ser els següents:

  • Premi millor equip base de la temporada: Equip jove (Club de Bitlles Catalanes La Penya del Bistec)
  • Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport: 17a Festa Torneig Joan Petit a Tordera (Fundació Amics Joan Petit i CPTordera)
  • Premi entrenador/a de la temporada: Daniel Parodi (Associació de Rugbi La Tordera)
  • Premi millor esportista de la temporada: José Antonio Martinez (Club Futbol Tordera)
  • Premi millor equip de la temporada: Grup Xou Juvenil (Patinatge Artístic Tordera)
  • Premi honorífic de Ràdio Tordera: Marc Torra(Jugador torderenc Reus Deportiu)

En total, 15 candidatures optaven  a les cinc categories. Les entitats esportistes van haver de lliurar dins del termini establert, un text amb els mèrits que creguessin oportuns per tal que el jurat determinés els afortunats. Els guardons van ser presentats pels membres del Show dels Esports i l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia acompanyat per diversos regidors del Consistori van fer l’entrega dels trofeus als premiats. Durant tot l’acte l’escenari de l’esdeveniment va comptar amb la presència de la Copa d’Europa d’Hoquei Patins cedida pel Reus Deportiu i portada pel mateix Marc Torra.