IniciNoticiesSocietatLa línia RG1 ampliarà horaris els caps de setmana durant l’estiu

La línia RG1 ampliarà horaris els caps de setmana durant l’estiu

03686Renfe reforça aquest estiu l’oferta de serveis de les línies RG1 i R1 per atendre l’augment de la demanda durant els mesos d’estiu que es produeix en aquestes línies.

Fins el dia 17 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb sis freqüències, tres per sentit, durant tots els caps de setmana i festius. Això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines.

A la línia del Maresme, fins el 15 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei-Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol de Mar i Canet de Mar ampliant el recorregut de tres trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

Aquesta mesura es suma a la modificació del destí de vuit trens de la línia R1 de Rodalies de Catalunya i allargament del seu recorregut fins a Tordera i Maçanet-Massanes. D’aquesta manera, el servei a aquestes dues localitats s’amplia de 19 a 23 freqüències diàries, en els dos sentits de la circulació. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, destaca l’augment de freqüències que suposarà aquest canvi.

alcalde trens

L’ampliació, que es va fer a petició de l’Ajuntament torderenc, permet que vuit vehicles (quatre d’anada i quatre de tornada) que fins ara sortien o acabaven a Blanes ho faran ara a l’estació de Maçanet, i s’aturaran també a Tordera.

Tota la informació sobre horaris i servei al 900 41 00 41, app de Rodalies i www.rodaliesdecatalunya.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES