Avui una quinzena de candidatures opten als premis #esporttorderenc


gala amb horariAvui divendres 16 de juny els exteriors dels estudis centrals de la ràdio acolliran la gala d’entrega dels premis #esporttorderenc. 15 candidatures en total s’han presentat per optar a les cinc categories que conformen aquests guardons. Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport.  Des de l’equip d’esports de la ràdio concedirem el premi honorífic al jugador torderenc d’hoquei patins del Reus Deportiu, Marc Torra per la seva trajectòria i els títols europeus que l’esportista ha aconseguit. Torra ha confirmat la seva presència a la gala dels premis. El Club Futbol Tordera, l’Associació del rugbi La Tordera, Club Patí Tordera, el Club Patinatge Artístic Tordera, el Futsal Tordera i el Club de Bitlles Catalanes la Penya del Bistec són algunes de les entitats que han presentat candidatures. Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera recorda la filosofia dels premis que s’entregaran aquesta tarda.

Sabater gala

L’acte de divendres començarà a les 19:30h de la tarda, serà un programa especial en directe del Show dels Esports i comptarà amb l’actuació musical del grup torderenc Free-Kiss