IniciNoticiesRegidoriesEs farà una segona fase d’instal·lació de càmeres de seguretat en zones...

Es farà una segona fase d’instal·lació de càmeres de seguretat en zones del nucli urbà

policia detencio cameresLes càmeres de seguretat que s’han instal·lat als accessos a les urbanitzacions donen resultats positius. Des que es van començar a col·locar, a finals de l’any passat, hem conegut casos de robatoris que s’han resolt gràcies al seu ús.

Actualment, hi ha tres urbanitzacions de Tordera que tenen càmeres de vigilància: Sant Daniel, Mas Mora i Tordera Park. El regidor de l’àrea de Seguretat, Xavier Martín, explica que durant aquests mesos ha disminuït el nombre de robatoris i que properament es posarà en marxa la segona fase, que consistirà en instal·lar càmeres a diverses zones del nucli urbà.

cameres seguretat 1

Les càmeres de vigilància tenen un lector de matrícules, però en cap cas multen. La seva funció és únicament de seguretat.

cameres seguretat 2

La segona fase d’instal·lació de càmeres de seguretat es preveu que estigui enllestida la propera tardor. La voluntat de la regidoria és, de cara a l’any vinent, impulsar una tercera fase i cobrir amb càmeres la resta d’urbanitzacions del municipi. En un quarta fase, que ja seria pel 2019, es tractaria de reforçar aquelles zones que ho necessitessin.

ÚLTIMES NOTÍCIES