IniciNoticiesCulturaObertes les inscripcions pel curs 2017 - 2018 del Centre de Formació...

Obertes les inscripcions pel curs 2017 – 2018 del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

CFA2017-2018_teatreclave_inscriute_0Amb més de 15 anys de trajectòria i a les portes d’acabar un altre curs, el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara ara per un altre episodi: el curs 2016-2017. És per això que ha obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: Sensibilització, Escola de música, Escola de dansa, Aula de Teatre i Aula de Belles arts. L’aposta d’aquest curs 2016 – 2017 continua essent fer especial incidència en el bloc de Sensibilització adreçat als infants nascuts entre el 2011 i el 2014 que s’endinsen per primera vegada en el món de la formació artística. A Sensibilització els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès. Sensibilització és també un espai de participació i de treball conjunt entre les famílies i els infants, per tal de compartir la vivència d’una mateixa experiència. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica que les diferents disciplines fan un treball transversal.

CFA

Per la seva banda, l’Escola de música, de nivell elemental, ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, realitzat en classes col·lectives; assistir a classes individuals d’algun dels instruments s’ofereixen a l’Escola (violí, violoncel, guitarra clàssica, guitarra flamenca, guitarra elèctrica, piano, flauta travessera, saxòfon o cant), així com també formar part d’un conjunt instrumental (conjunt de guitarres, combo flamenc, combo rock, orquestres infantil i juvenil, grups de cambra, etc.). Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes interessats tenen la possibilitat de realitzar les Proves d’Accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya. Així mateix, l’Escola també ofereix classes de llenguatge musical, instrument i conjunts instrumentals per als alumnes fora de pla, és a dir, pels majors de 14 anys.

L’Escola de dansa manté l’oferta de cursos de nivell elemental i hi suma tallers de creació de diversos llenguatges de la dansa (flamenc, dansa contemporània, danses urbanes, etc.) concebuts com un espai per a l’observació i la investigació del moviment. Juntament amb l’Escola de Música i l’Escola de Dansa, el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé també ofereix l’opció de formar-se en expressió dramàtica i belles arts a través de l’Aula de teatre i l’Aula de belles arts. En ambdós casos, els grups són per edats i les inscripcions s’adrecen a alumnes a partir de 7 anys. Les inscripcions per al curs 2017-2018 de les diferents disciplines que ofereix el CFA es poden formalitzar de manera presencial al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 937650572 o consultar el web www.teatreclave.cat/cfa

ÚLTIMES NOTÍCIES