IniciNoticiesEsportsQuinze candidatures opten als premis #esporttorderenc d’aquest divendres

Quinze candidatures opten als premis #esporttorderenc d’aquest divendres

gala amb horariAquest divendres 16 de juny els exteriors dels estudis centrals de la ràdio acolliran la gala d’entrega dels premis #esporttorderenc. 15 candidatures en total s’han presentat per optar a les cinc categories que conformen aquests guardons. Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport.  Us recordem que des de l’equip d’esports de la ràdio hem concedit el premi honorífic al jugador torderenc d’hoquei patins del Reus Deportiu, Marc Torra per la seva trajectòria i els títols europeus que l’esportista ha aconseguit. El jurat està format pels següents membres: Marc Salichs i Marc Tresserras (membres de l’equip d’esports de la ràdio), Xavi Manresa (Director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera) i la Carme López (Tècnica de l’Ajuntament de Tordera).

El Club Futbol Tordera, l’Associació del rugbi La Tordera, Club Patí Tordera, el Club Patinatge Artístic Tordera, el Futsal Tordera i el Club de Bitlles Catalanes la Penya del Bistec són algunes de les entitats que han presentat candidatures.

L’acte de divendres començarà a les 19:30h de la tarda, serà un programa especial en directe del Show dels Esports i comptarà amb l’actuació musical del grup torderenc Free-Kiss.

ÚLTIMES NOTÍCIES