IniciNoticiesEntitatsUna parada al mercat dels diumenges i un vídeo torderenc per defensar...

Una parada al mercat dels diumenges i un vídeo torderenc per defensar el sí a la independència, les accions més immediates de la territorial de l’ANC a Tordera

anc referendumDivendres passat coneixíem la data i la pregunta del referèndum per la independència de Catalunya. El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va desvetllar que la votació es farà l’1 d’octubre i que la pregunta serà: “Vol que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república?”.

Des de la territorial torderenca de l’ANC fa anys que treballen pel procés. Han organitzat activitats molt diverses i aquest anunci, segons el seu coordinador, Àngel Vallicrosa, és una demostració que s’acosten a l’objectiu, amb fets i no només paraules.

anc referendum 1

Aquesta força del poble es va veure, de nou, diumenge, amb l’acte multitudinari de suport al referèndum que es va celebrar a Barcelona, organitzat per les entitats sobiranistes ANC, Òmnium Cultural i AMI. Hi va assistir una representació de l’Assemblea torderenca. Vallicrosa explica com ho van viure.

anc referendum 2

De cara a l’estiu, i amb un altre 11 de setembre abans del referèndum, l’ANC a Tordera reprèn la parada al mercat dels diumenges i prepara un vídeo amb protagonistes torderencs per defensar el sí a la independència. Escoltem Àngel Vallicrosa.

anc referendum 3

La territorial de l’ANC a Tordera recorda que tota ajuda serà benvinguda, de cara a aquests propers mesos abans del referèndum. Les persones interessades en col·laborar amb l’entitat ho poden fer a través del correu electrònic tordera@assemblea.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES