IniciNoticiesEsportsEl RCD Espanyol es proclama campió del torneig Elite Cup Future Stars....

El RCD Espanyol es proclama campió del torneig Elite Cup Future Stars. El partit inclusiu rep tot el suport dels participants del torneig.

torneig eliteDes del divendres fins ahir diumenge el Camp Municipal d’Esports ha estat l’escenari de la II edició del torneig “Elite Cup Future Stars” de categoria infantil. Els dos camps de futbol-11 han acollit un centenar de partits amb la corresponent fase de grups, vuitens, quarts, semifinals i la final. El RCD Espanyol va emportar-se la final en imposar-se per 2-0 al Reus Deportiu, l’altre finalista de l’esdeveniment. Sandra Casas directora gerent d’Elite Sports i coordinadora de l’activitat fa un bon primer balanç de la nova ubicació.

Casas balanc 1

Casas també ens comenta d’on sorgeix la iniciativa de realitzar el partit inclusiu amb jugadors de la resta de clubs participants.

Casas balanc 2

partit inclusiuMarc Vives director de la Fundació Itinenarium defensa el projecte dels partits inclusius i explica que per la gent discapacitada és molt important poder participar en jornades com la de diumenge.

Vives balanc 3

Davant la bona acollida d’aquesta primera edició, l’organització de l’Elite Cup Future Stars ja treballa per poder repetir l’any que ve l’escenari del torneig a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES