IniciNoticiesMedi ambientS’organitza una xerrada informativa sobre la campanya "Ets tu qui no ho...

S’organitza una xerrada informativa sobre la campanya “Ets tu qui no ho fas bé? Llença-ho on toca”

LONA_300X100cm_horitzontal_02.1L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament organitza aquesta tarda una xerrada sobre la campanya mediambiental que impulsarà aquest estiu i que es proposa sota el lema “Ets tu qui no ho fas bé? Llença-ho on toca”.

La xerrada tindrà lloc, a les 17:00h, al local de l’Associació de Gent Gran l’Esplai (Jardins de l’alcalde Sagrera).

La campanya  “Ets tu qui no ho fas bé? llença-ho on toca”, ideada en la línia de la campanya de la Generalitat “Reacciona”, busca la reflexió i la sensibilització, alhora que pretén  fomentar el canvi de conductes incíviques  que entorpeixen la feina feta per la majoria de veïns que reciclen correctament els seus residus.
Afavorir el correcte ús dels contenidors soterrats instal·lats al nostre municipi, disminuir el nombre de residus impropis, garantir la sostenibilitat en el cicle de vida dels productes, protegir el medi ambient i vetllar per la qualitat de vida a Tordera, són els objectius principals de la campanya. Escoltem el regidor de medi ambient, José Carlos Villaro.

campanya reciclatge

La campanya “Ets tu qui no ho fas bé? Llença-ho on toca” es farà extensiva el curs vinent a les escoles a través de xerrades i material diversos amb la imatge de la campanya i es reforçarà a través de la figura dels agents cívics a les illes de contenidors del municipi. La campanya rep el suport d’Ecoembes, Ecovidrio i l’Agència catalana de residus.

ÚLTIMES NOTÍCIES