IniciNoticiesRegidoriesL'ajuntament obre la contractació per a la Brigada Jove 2017

L’ajuntament obre la contractació per a la Brigada Jove 2017

brigada jove jardineriaUn any més des dels departaments d’ocupació i Joventut engeguen el projecte de Brigada jove 2017, amb l’objectiu de possibilitar l’accés a l’ocupació del jovent en el  període de vacances escolars que, percebin uns ingressos i s’iniciïn en el món laboral. Concretament es seleccionaran 5 joves per a treballar, a jornada parcial, d’ajudants de dependències i de serveis municipals,  de 16 a 22 anys, per un període de dos mesos (compresos entre els mesos d’estiu: juliol i agost de 2017). Ho explica la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

brigada jove

Aquesta convocatòria vol possibilitar l’accés a l’ocupació del jovent d’acord a les següents bases, on es posa de manifest la intenció que els joves en període de vacances percebin uns ingressos i s’iniciïn en el món laboral. Els 5 llocs de treball es distribuiran, en principi, de la següent manera: 1 plaça d’auxiliar de jardineria al departament de brigada d’obres i serveis, 1 plaça d’auxiliar de peó i manteniment al departament de brigada d’obres i serveis, 1 plaça d’auxiliar de pintor/peó al departament de via pública, 1 plaça d’auxiliar administratiu al departament de brigada d’obres i serveis i 1 plaça d’auxiliar administratiu al departament de medi ambient. 

Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s’han de presentar al Registre General d’entrada de l’Ajuntament (OAC, Oficina d’Atenció al Ciutadà) durant el període comprès entre el dia 31 de maig i 7 de juny, en horari de 9:00h a 14:0h.

ÚLTIMES NOTÍCIES