IniciNoticiesEsportsEls camps de futbol Top Ten Sports acolliran el campus d’estiu de...

Els camps de futbol Top Ten Sports acolliran el campus d’estiu de l’Andrés Iniesta amb un innovador projecte esportiu

iniesta top tenL’Iniesta’s Methodology aterra als camps de futbol de gespa natural del Top Ten. En concret es tracta del campus d’estiu de l’Andrés Iniesta que tindrà lloc durant les tres primeres setmanes del mes de juliol conjuntament amb un projecte esportiu, que té com a principal objectiu poder aplicar durant una setmana, la planificació esportiva d’un equip professional a equips o clubs més amateurs que vulguin rebre clínics de formació, preparació i entrenaments més complerts. Carlos Arean director de gestió de Iniesta’s Methodology ens dóna tots els detalls de la iniciativa.

Arean iniesta1

Pel que fa al campus és la quarta edició que l’organitzen i va dirigit a nens i nenes de 6 a 14 anys. La temàtica del casal és 100% futbolística amb la filosofia de l’Andrés Iniesta. Ens ho explica en Carlos Arean.

Arean iniesta 2

Carlos Arean també confirma que el jugador del FCBarcelona Andrés Iniesta visitarà els camps del Top Ten durant les tres setmanes de campus.

Arean iniesta 3

El director general dels camps de gespa natural “Top Ten Sports”, Jordi Linares es mostra molt satisfet amb l’acord que s’ha aconseguit.

Linares iniesta 4

Tota la informació necessària del projecte esportiu Iniesta’s Methodology la podeu consultar a la pàgina web www.iniestamethodology.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES