IniciNoticiesEntitatsEl diumenge 4 de juny es celebrarà l'Aplec de l'Erola

El diumenge 4 de juny es celebrarà l’Aplec de l’Erola

aplec erolaEl diumenge 4 de juny es celebrarà l’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà. Enguany hi ha moltes activitats programades com ara una mostra de pastoreig amb un ramat de cabres de rasquera, el mercat artesà i un taller de circ i malabars amb la Companyia La Gralla. Un dels plats forts és l’actuació de la narradora Assumpta Mercader que explicarà contes del Montnegre recollits per la Sara Llorens ara fa un segle. Com és tradició es farà la missa i els Goigs a l’ermita de l’Erola i enguany hi participaran els Gegantons d’Hortsavinyà, els Gegants de Pineda, Santa Susanna i Palafolls. Un cop més es farà ball tradicional amb el grup Radiokuartet i es farà torneig de bitlla catalana i l’actuació de la coral d’Hortsavinyà, entre altres activitats i actuacions. El membre del Cau de Pineda, Pep Basart, convida tota la ciutadania a participar de la festa.

aplec erola

Com és habitual, es farà una ruta guiada per anar fins l’Aplec, el diumenge amb sortida a les 8 del matí del Pla de Cal Capità. La ruta enllaçarà amb una visita guiada per Dani Rangil de l’únic forn de rajoleria d’Hortsavinyà que es troba a Can Mascaró.

L’Aplec de l’Erola està coordinat per l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona i altres estaments i patrocinadors privats i diversos col·lectius. Tots els actes són gratuïts.

ÚLTIMES NOTÍCIES