IniciNoticiesComerçL’àrea de Promoció Econòmica organitza la conferència: Com calcular el cost del...

L’àrea de Promoció Econòmica organitza la conferència: Com calcular el cost del teu producte o servei

cartell_pinoL’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitza una conferència gratuïta adreçada a Empreses i emprenedors:  Com calcular el cost del teu producte o servei serà avui a les 19:00 a l’aula de Formació de les Oficines de Promoció Econòmica | Camí Ral, 174

Aquesta acció impartida per Miquel Pino, Economista i Mentor de Petites i Mitjanes Empreses pretén fer reflexionar sobre els càlculs del preu de cost i venda dels productes o serveis que realitzen a les seves empreses.

Exposa una metodologia fàcil de com fer els càlculs transmetent la forma de com ho poden aplicar al seu negoci. I aprofita per aclarir dubtes concrets que puguin tenir dels seus càlculs reals de cost i preu de venda en el seu negoci. Marçal Vilajeliu és regidor de promoció econòmica.

marcal conferencia

Aquesta és la primera de les accions formatives de l’any, adreçades a les empreses i als emprenedors que organitza l’Àrea de promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera amb la col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Canet de Mar, Palafolls  i Pineda de Mar  en el marc del Projecte “Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) Suport integral a l’empresa i l’emprenedoria”, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES