IniciNoticiesRegidoriesL’Oficina del Consumidor de Tordera atén els dubtes i consultes sobre les...

L’Oficina del Consumidor de Tordera atén els dubtes i consultes sobre les clàusules abusives

ajuntamentL’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Tordera (OMIC) amb el suport del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació ha tramitat un conveni de col·laboració amb els diferents Col·legis d’Advocats de la Província de Barcelona per tal de donar resposta a les consultes generades per part dels consumidors en relació amb les clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris.

Aquest conveni de col·laboració permetrà el desplaçament periòdic d’un advocat a les dependències municipals amb l’objectiu d’atendre les persones afectades en els dubtes sobre els temes esmentats. En el cas que la persona consumidora decideixi acudir a la via judicial i, sempre i quan compleixi els requisits, també podrà ser assessorada en relació a la justícia gratuïta. Joan Carles Garcia és l’alcalde de Tordera.

alcalde clausules

Aquest nou servei d’atenció específica a les consultes relacionades amb les clàusules abusives en préstecs i/o crèdits hipotecaris va començar ahir i s’estendrà fins el mes de desembre (excepte agost). Tots els interessats en sol·licitar aquest servei hauran de demanar cita prèvia al l’OAC de Tordera (tel. 937643717 – Pl. Església 2)

ÚLTIMES NOTÍCIES