IniciNoticiesSocietatLa no recollida d’excrements de gossos, la principal conducta incívica a Tordera

La no recollida d’excrements de gossos, la principal conducta incívica a Tordera

gossos adnLes agents cíviques recorren diàriament els carrers de Tordera. Malgrat ser només quatre persones, vetllen per un municipi més net i per aconseguir millorar les actituds incíviques. Són el canal de comunicació entre el ciutadà i l’Ajuntament per resoldre i donar solució a queixes i incidències relacionades amb els espais públics. L’equip d’agents cíviques també fa un treball de conscienciació a les escoles del municipi.

Les conductes incíviques que més es repeteixen a Tordera són la no recollida dels excrements del gossos, malgrat les multes de fins a 200 euros, i el llançament de brossa en espais públics enjardinats. En aquest sentit, la regidora de Civisme, Bàrbara Vergés, ha assegurat que tot i els esforços de les agents cíviques, “costa” mantenir el municipi net per culpa d’aquestes actituds.

agents civics

Es poden posar en contacte amb les agents cíviques a través del seu perfil a Twitter i Instagram (@agentscivicstordera), el correu electrònic agentscivicstordera@gmail.com i la pàgina web www.agentscivicstordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES