IniciNoticiesCultura EL CINECLUB 24 IPS TORNA A OFERIR AQUESTA FESTA MAJOR UNA...

EL CINECLUB 24 IPS TORNA A OFERIR AQUESTA FESTA MAJOR UNA NIT DE CINEMA DE TERROR I DE SÈRIE B AMB LA PROJECCIÓ DE DUES PEL·LÍCULES A LA PLAÇA DE MIQUEL MARTÍ I POL.

El cinema de terror i de sèrie B serà el protagonista d’aquest dissabte a la nit a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol. Per segon any consecutiu, l’entitat cineclub 24 ips participa de la programació de la festa major amb la projecció de dues pel·lícules d’aquest gènere. La primera projecció començarà a les 10 del vespre i mostrarà el film Zombies Party, d’Edgar Wright. Dues hores més tard, a les 12 de la nit, s’oferirà la projecció del segon film: La petita botiga dels horrors, de Frank Oz.
Aquesta activitat pretén consolidar-se, com una cita obligada per tots els amants al cinema d’aquest gèneres. Les pel·lícules és projectaran gratuïtament, a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol. La nit de cinema de terror i sèrie B comptarà amb un sopar gratuït per a tots els assistents. L’activitat serà dissabte, 19 d’agost a les 10 de la nit just davant del teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES