IniciNoticiesRegidoriesÈxit de participació a la primera diada dels cossos d’emergències a Tordera

Èxit de participació a la primera diada dels cossos d’emergències a Tordera

diada cossos seguretatLes sirenes dels cotxes de policia, ambulàncies i camions de bombers van sonar continuadament a Tordera durant el matí de dissabte, amb motiu de la primera diada dels cossos d’emergències. La jornada estava organitzada des de la regidoria de Seguretat i va comptar amb un gran èxit de públic. L’objectiu era donar a conèixer a la població, i en especial als més petits, quins són els cossos de seguretat i emergències que treballen a Tordera, a més d’explicar-los les seves tasques i el seu funcionament. La regidora Sílvia Català es mostrava molt contenta amb el resultat de la diada.

balanc diada emergencies 1

Català enumera tots els cossos d’emergències que han participat en aquesta primera diada.

balanc diada emergencies 2

Durant la diada dels cossos d’emergències es va presentar el grup de voluntaris de Protecció Civil de Tordera, creat recentment. Es va fer una exhibició de gossos policia: un de recerca de persones, un altre de recerca de drogues i, fins i tot, una mostra de defensa i atac amb gos policial. A més, es va fer un simulacre d’accident amb dues víctimes, una de greu i una de lleu: tres nens se’l trobaven i eren ells els que trucaven als cossos de seguretat i els anaven passant tota la informació, mentre aquests no arribaven. L’Ariadna és una de les nenes que va participar activament del simulacre.

balanc diada emergencies 3

Després de l’èxit, la voluntat de la Regidoria de Seguretat és repetir la diada dels cossos d’emergències l’any vinent, millorant algunes coses i buscant la participació de més cossos.

ÚLTIMES NOTÍCIES