IniciNoticiesCulturaBona acollida de la primera Fira del Disc de Tordera

Bona acollida de la primera Fira del Disc de Tordera

fira discDesenes de persones han visitat aquest diumenge la primera Fira del Disc de Col·leccionista de Tordera. Una quinzena d’expositors de tot Catalunya han portat a la Pista de l’Amistat més de 20.000 discos del record. L’objectiu era donar a conèixer estils musicals entre els joves, com Jazz, Blues, Rock, Heavy, Punk, Garage o Soul. Els visitants també van poder gaudir de les sessions musicals a càrrec de cinc discjòqueis i d’un pintacares infantil, que van amenitzar la jornada. L’Ernest Robert, un dels organitzadors de la Fira, s’ha mostrat satisfet amb la participació.

Z0000044

Els paradistes han valorat positivament la iniciativa. El Toni Sabater, un dels expositors a la Fira, ens ha explicat quines varietats musicals predominaven entre els seus discos.

Z0000045

L’Ernest Robert, membre de l’organització de l’esdeveniment, ha assegurat que estan pensant en organitzar una segona edició de la Fira el Disc.

balanc fira del disc 3

El disc de vinil està vivint un moment dolç a Espanya, ja que les vendes de discos de vinil ha crescut més d’un 250% en els últims deu anys. 

ÚLTIMES NOTÍCIES