Tordera celebra aquest diumenge la primera Fira del Disc


fira discTordera acull aquest diumenge la primera Fira del Disc de Col·leccionista. Es podrà visitar des de les deu del matí fins les nou del vespre a la Pista de l’Amistat. Hi haurà una quinzena d’expositors de tot Catalunya i d’altres indrets de l’Estat, com Alacant i Benidorm, que aproparan la seva afició al discos de col·leccionista als curiosos.

Es tractar d’un sector que està vivint un moment dolç a Espanya, ja que les vendes de discos de vinil ha crescut més d’un 250% des de 2007. L’Ernest Robert, organitzador de la Fira del Disc de Tordera, ha dit que la iniciativa pretén apropar la diversitat musical als visitants, però sobretot, a la joventut.

fira disc 1

A part de les parades de discos i marxandatge, durant tot el dia hi haurà actuacions de discjòqueis que punxaran música de diferents estils. A la tarda, s’ha organitzat un pintacares infantil, perquè els nens i les nenes vegin com es maquillaven artistes com David Bowie o els membres del grup Kiss. Ens dona més detalls l’Ernest Robert, organitzador de l’esdeveniment.

fira disc 2

 A més, hi haurà servei de bar i es faran diferents sortejos entre els visitants a la fira.