El FTC porta aquest cap de setmana al Teatre Clavé una adaptació de contes de Txèkhov que han titulat “Els relats de l’escriptor”


FTC_els relats de lescriptorAquest proper cap de setmana, el Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) porta al Teatre Clavé un nou espectacle. En aquesta ocasió han optat per fer una adaptació de relats de l’escriptor Txèkhov en una proposta titulada Els relats de l’escriptor que comptarà amb nou actors en escena sota la direcció d’en Marc Romagosa. Ell mateix ens explica l’ obra.

forum

Ambientat en el segle XIX a Rússia, l’espectacle té una durada d’uns 90 minuts i compta amb un repartiment integrat per la Marta Martínez, en Ramon Roig, en Pol Ribot, la Nagore Bachiller, en Dídac Vidal, la Marta Martos, en Jesús Galiano, la Maria Jordà i en Marc Romagosa.

Els relats de l’escriptor es podrà veure el dissabte 20 de maig a les 21:00h i diumenge 21 de maig a les 19:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.