Les JERC Tordera organitzen una botifarrada a l’LGTBIfòbia


botifarrada LGTBILes JERC Tordera organitzen aquest  diumenge 21 de maig la primera “Botifarrada a l’LGTBIfòbia”. Es tracta d’una activitat per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia”. Ho explica el regidor de les JERC, Jordi Romaguera.

botifarrada

La botifarrada començarà a dos quarts de dues de la tarda al parc de la sardana i comptarà amb els parlaments del portaveu a nivell local, en Martí Copestake i de Mireia Mata, Directora General d’Igualtat a la Generalitat de Catalunya.

El preu serà de 5,50 € i comptarà, per primera vegada, d’opció vegana.

Per reservar els tiquets podeu escriure al correu electrònic tordera@jerc.cat abans de divendres 19 de maig.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca