IniciNoticiesMedi ambientHortsavinyà celebra diumenge 21 de maig el dia europeu dels parcs

Hortsavinyà celebra diumenge 21 de maig el dia europeu dels parcs

dia europeu parcsEn motiu del dia europeu dels parcs, s’organitzen diumenge a Hortsavinyà diverses activitats. Enguany es farà un itinerari musicalitzat, un recorregut pels boscos del Montnegre a través de sons eteris i reverberants, i música delicada, tradicional i original de l’Orchestra Fireluche. A les 10:00h començarà la jornada amb l’obertura del centre d’informació d’Hortsavinyà; A les 11h començarà l’itinerari musicalitzat amb guia; a les 12:15 Petit concert a Can Pica: a les 13:45 breu concert final a Hortsavinyà. L’organització informa que a les 14:30 es farà dinar a l’esplanada amb un preu de 10 euros que cal reservar prèviament a Can Pica.

Les persones amb mobilitat reduïda podran gaudir d’ aquestes activitats a Can Pica i a Hortsavinyà, donada l’accessibilitat en cotxe. Es recomana portar fruita o quelcom per menjar durant el recorregut.

Totes les activitats són gratuïtes, però amb places limitades. Per tant és imprescindible fer reserva prèvia a canpica@canpica.com o trucant al 937630858.

ÚLTIMES NOTÍCIES