Hortsavinyà celebra diumenge 21 de maig el dia europeu dels parcs


dia europeu parcsEn motiu del dia europeu dels parcs, s’organitzen diumenge a Hortsavinyà diverses activitats. Enguany es farà un itinerari musicalitzat, un recorregut pels boscos del Montnegre a través de sons eteris i reverberants, i música delicada, tradicional i original de l’Orchestra Fireluche. A les 10:00h començarà la jornada amb l’obertura del centre d’informació d’Hortsavinyà; A les 11h començarà l’itinerari musicalitzat amb guia; a les 12:15 Petit concert a Can Pica: a les 13:45 breu concert final a Hortsavinyà. L’organització informa que a les 14:30 es farà dinar a l’esplanada amb un preu de 10 euros que cal reservar prèviament a Can Pica.

Les persones amb mobilitat reduïda podran gaudir d’ aquestes activitats a Can Pica i a Hortsavinyà, donada l’accessibilitat en cotxe. Es recomana portar fruita o quelcom per menjar durant el recorregut.

Totes les activitats són gratuïtes, però amb places limitades. Per tant és imprescindible fer reserva prèvia a canpica@canpica.com o trucant al 937630858.