Joventut tanca el període de preinscripció del Casal d’Estiu i un Campus d’Anglès


Summer_EnglishFinalitza el període de preinscripció del Casal d’Estiu i un Campus d’Anglès. Els Casals d’estiu municipals són un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb la finalitat de promoure l’educació integral dels infants i joves a través del lleure. Per cinquè any consecutiu, a banda del Casal d’estiu ‘17, també es prepara un casal d’estiu per a joves en anglès.

El Casal d’Estiu 2017 va destinat a nens i nenes de 3 a 12 anys i es farà del 26 de juny fins al 11 d’agost, a l’escola Ignasi Iglesias. Segons la tècnica de joventut, Carme López enguany el centre d’ interès del casal seran els oficis.

casal estiu 1

Amb torn de matí (9:00h a 13:00h) o intensiu (9:00h a 15:30h), que aquest torn inclou servei de menjador (amb carmanyola a càrrec de la família de l’infant). El casal d’estiu també ofereix un servei d’acollida gratuït de (8:30h a 9:00h). Les preinscripcions es podran realitzar fins avui a través d’un formulari que estarà penjat a www.tordera.cat i de manera presencial al Casal de Joves. Per més informació sobre les bases d’assignació de les places i del Casal, podeu consultar en el document adjuntat a la pàgina web de l’ajuntament.

Pel que fa al Casal/campus d’estiu en anglès per a joves, l’objectiu principal és seguir reforçant la tercera llengua entre els joves del nostre municipi. La regidoria de joventut, per cinquè any consecutiu, organitza aquest campus de matins, que combina activitats de lleure amb una hora i quinze minuts d’speaking. Ho explica Carme López.

casal estiu 2

 Va destinat a joves de 13 a 16 anys. Les preinscripcions es podran fer també fins avui a través d’un formulari que estarà penjat a www.tordera.cat i de manera presencial al Casal de Joves. El Casal de Joves acollirà aquest campus del 3 al 31 de juliol.