Aquest cap de setmana Tordera acollirà la trobada d’escoles de rugbi de Catalunya


trobada escoles rugbiEls camps del Top Ten seran l’escenari aquest proper diumenge 21 de maig de la trobada d’escoles de rugbi de Catalunya 2017. Una activitat que té com a principal objectiu la promoció de l’esport del rugbi entre els més petits i gaudir d’una jornada totalment lúdica i gens competitiva. Aproximadament s’esperen uns 1600 participants d’arreu del territori a l’esdeveniment. Bea Segura portaveu de l’Associació de Rugbi La Tordera comenta que la ubicació és ideal per una activitat com aquesta i ens explica que des de l’entitat torderenca tenen un pes important a dins de l’organització durant la jornada.

Segura trobada 1

Segura recomana a la gent de Tordera que s’acosti a la trobada i en especial al públic més familiar perquè pugui comprovar en primera persona la filosofia de l’esport.

Segura trobada 2

La jornada donarà el tret de sortida a les 10:00 del matí fins a les 13:00 hores on participaran les categories S12, S10, S8 i S6. En total cada conjunt disputarà entre 8-9 partits i per tancar la trobada, l’organització oferirà tercer temps als participants (entrepà, beguda i postres) i una medalla commemorativa.