IniciNoticiesEducacióTordera serà demà l’epicentre de la robòtica de l’Alt Maresme

Tordera serà demà l’epicentre de la robòtica de l’Alt Maresme

20160520_115819Demà el nostre poble acollirà la IV Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme. Serà una jornada on es donarà a conèixer la metodologia d’aprenentatge mitjançant les eines de la robòtica i programació que utilitzen actualment diversos centres educatius de Tordera i de la zona. Durant aquest dia els alumnes exposaran els seus projectes i també faran tallers que serviran per intercanviar informació sobre els mètodes de treball que hi ha en aquest món tecnològic. L’horari previst és el següent:

  • 9:30 Arribada dels participants i rebuda al Teatre Clavé
  • 9:45 a 10:30: Presentació dels projectes a exposar per part dels alumnes
  • 10:30:Xerrada a càrrec de Xavier Cufí (Vicorob. Grup de recerca de visió per computador i robòtica de la Universitat de Girona)
  • 11:30 a 12:30: Exposició dels projectes per part dels alumnes
  • 12:30: Tallers per als alumnes expositors
  • 13:00: Cloenda i Sortida cap als centres.

Unes 400 persones participaran dels tallers i exposicions. Algunes empreses del sector robòtic també seran presents en aquesta jornada. Carmina Pinya, directora dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme i Vallès Oriental, destacava la importància d’implantar la robòtica als centres educatius.

jornada robotica

Els centres participants de la jornada seran: INS Domènech Muntaner i INS Sunsi Mora de Canet de Mar, INS Domènec Perramón d’Arenys de Munt, , CE Fonlladosa de Malgrat de Mar, INS Sant Pol, INS Bisbe Sivilla de Calella, INS Font del Ferro de Palafolls i Les escoles Brianxa, Vedruna, Serra de Miralles, Hortsavinyà, Roureda i INS Tordària de Tordera. El Teatre Clavé i el Pavelló de la Concòrdia seran els escenaris que acolliran aquest esdeveniment.

ÚLTIMES NOTÍCIES