IniciNoticiesEsportsEl Club Patinatge Artístic Tordera repeteix la fórmula del campus d’estiu amb...

El Club Patinatge Artístic Tordera repeteix la fórmula del campus d’estiu amb activitats variades

patorderaQuan les coses surten bé una primera vegada no cal retocar-les gaire. I de fet, això és el que té previst fer el Club Patinatge Artístic Tordera per aquest estiu, repetir la bona experiència de l’any passat amb el campus que compagina la tecnificació i millora del patinatge conjuntament amb diverses activitats d’esbarjo, lúdiques i estiuenques. En Juan Carlos Herrero president de l’entitat ens comenta algunes de les propostes que volen tornar a oferir un any més.

Herrero estiu 1

La Pista Coberta de Sant Pere acollirà el casal d’estiu que s’iniciarà just després de la finalització del curs escolar i tindrà una durada fins a finals del mes de juliol. El Club Patinatge Artístic Tordera va obrir les inscripcions durant la Fira Mercat del Ram i actualment ja té cobertes el 70% de les places. Herrero convida a tothom que faci un cop d’ull al vídeo promocional que tenen penjat a la pàgina web oficial de l’entitat per acabar de decidir-se si tenen algun dubte per apuntar-se.

Herrero estiu 2

El Campus d’Estiu del Club Patinatge Artístic Tordera està obert a totes les persones tinguin vinculació o no amb el club torderenc. I l’edat mínima per apuntar-se són els quatre anys. El telèfon per demanar més informació és el següent: 620475272.

ÚLTIMES NOTÍCIES