LA COBLA SELVATANA ESTRENARÀ EN EL CONCERT DE FESTA MAJOR DE LA DIADA DE SANT BARTOMEU LA SARDANA “25 ANYS DE RÀDIO TORDERA” DEL COMPOSITOR SIGFRID GALVANY.


La cobla Selvatana estrena aquesta festa major una sardana, en motiu del 25è aniversari de Ràdio Tordera, composada per Sigfrid Galvany. La sardana que porta per títol “25 anys de Ràdio Tordera” serà interpretada per la cobla selvatana, en el concert de festa major de la diada de Sant Bartomeu. La iniciativa, neix de la trobada del matí de sardanes, on el compositor Silfrid Galbany, convidat a l’acte, es va comprometre a composar una sardana per l’emissora.
La sardana “25 anys de Ràdio Tordera” composada per Sigfrid Galbany, serà estrenada dijous, diada de Sant Bartomeu, en el concert de la cobla Selvatana. L’acte començarà a dos quarts de 6 de la tarda, a la pista l’Amistat. La comissió de festes obsequiarà amb un ventall a tots els assistents.